top of page

Vi har fået ny direktør


Biosa Danmark ApS har pr. fra 1. november fået ny direktør, da Eli Dollerup Nielsen overtager roret fra vores grundlægger, Erik Nielsen.

Erik Nielsen grundlagde Biosa Danmark ApS i 2001, og vi har i de sidste 17 år udviklet, produceret og solgt produkter baseret på mikroorganismer inden for områderne fødevarer, dyrevelfærd og jordforbedring. Det innovative arbejde har resulteret i, at vi i dag har 15 medarbejdere i Frederiksværk og er repræsenteret i mere end 30 lande i 4 kontinenter. Eli Dollerup Nielsen er søn af Erik Nielsen, og han har været en del af Biosa Danmark i 14 år, hvoraf han de sidste 4 år har fungeret som daglig leder. Og med dagens lykkelige generationsskifte overtager han nu posten som CEO. Ikke uden stolthed i stemmen fortæller Erik Nielsen om generationsskiftet: ”Det er en meget stor glæde for mig, at Eli har sagt ja til at løfte opgaven. Eli har på sin vis altid været en del af Biosa Danmark, og det er kun naturligt, at han overtager direktørstolen fra mig. Hans store arbejde og dedikation til virksomheden har været uvurderlig i forhold til at nå, hvor vi er i dag, og jeg er overbevist om, at han har evnerne og viljen til at lede firmaet. Han kender alle afkroge af virksomheden, og hans store passion for virksomheden og for miljøet og verden omkring os gør ham ikke bare til den naturlige aftager, men til den eneste rigtige.” Erik Nielsen trækker sig ikke helt tilbage, men vil i højere grad dedikere sin tid til andre projekter, herunder sit landbrug ved Sonnerup i Frederiksværk. Han vil dog stadig være tilknyttet os i rollen som formand for Biosa Danmarks bestyrelse.

bottom of page