top of page

Lokal produktion på oversøiske markeder øger bæredygtighed


Vita Biosa fremstilles i Danmark. Men vi har også to oversøiske produktioner af Vita Biosa i henholdsvis Colombia og Argentina.

Vores filosofi er at bidrage til en verden, hvor bæredygtighed og sundhed er grundpillerne i vores udvikling. Både i form af de produkter vi fremstiller, og i måden, vi markedsfører og distribuerer dem på. Det udleder relativt meget Co2 at transportere vores produkter over verdenshavene, og det vil vi gerne undgå ved over årene at starte så mange lokale produktioner som muligt.

Udover det klimavenlige aspekt har det også en sidegevinst i form af social bæredygtighed. Det er med til at skaffe lokale arbejdspladser, og gør, at Vita Biosa kan produceres til en pris, hvor en langt større del af befolkningen har råd til at købe produktet. Det viser erfaringerne fra Colombia og Argentina.

Produktionsenheden i Argentina har været i gang i cirka et år, mens enheden i Colombia har flere år på bagen. I 2020 forventer vi at kunne begynde at producere Vita Biosa i Bolivia.

Udover lokal produktion af Vita Biosa har vi også en række lokale produktioner af Terra Biosa og Animal Biosa rundt om i verden.

bottom of page